˄
  • Slider image
  • Slider image
˅

Опис товару

Газовий котел Buderus Logamax plus GB172-35і
Нове покоління настінних конденсаційних газових котлів з принципово новим дизайном, надзвичайно високою ефективністю і низьким рівнем споживання енергії. BUDERUS Logamax plus GB172i виготовлений в чотирьох моделях від 30 до 42 кВт і модуляцією потужності 1: 8 забезпечує неймовірне енергоефективність і інноваційну технологію збереження енергії.
 
 
Інтелектуальний дизайн зовні і всередині:
 
Дизайн котла Logamax plus GB172i поєднує властивості стійкого до подряпин і легкого для очищення титанового скла Buderus Titanium Glas, що робить його зіркою технологічного та візуального виконання. Високоміцне скло в чорному або білому виконанні стане прекрасним доповненням будь-якого інтер'єру.
 
Оптимізація системи завдяки компонентам з можливістю розширення в будь-який час - рівень зручності, на який Ви можете розраховувати, користуючись продуктами Buderus: великий розширювальний бак 12 л, система управління Logamatic EMS plus і будь-яку кількість теплогенераторів в одній опалювальній системі. З системою управління Logamatic RC300 опалювальну систему можна доповнити додатковими можливостями, а з пристроєм Logamatic web KM200 обладнання можна підключити до мережі інтернет для отримання в режимі реального часу інформації про параметри і стан роботи опалювальної системи.
 
Низьке споживання, дивовижний ефект:
Котел Logamax GB172i також може бути доповнений сучасною системою управління Logamatic RC300, що дозволяє скористатися всіма перевагами потенціалу енергозбереження та підвищити енергоефективність обладнання до класу А +++.
Дистанційне керування через інтернет:
За допомогою модуля Logamatic web КМ200 і програми Buderus EasyControl, можна легко управляти системою опалення з планшета або мобільного телефону з будь-якого місця в будь-який час.

Відгуки покупців (0)

Схожі товари

Вітаємо з успішною реєстрацією!

На Ваш e-mail надіслано лист з паролем

Перейти на форму авторизації