22

Лотки для столових приборів виробляются на сучасному німецькому обладнанні в місті Дніпро компанией Сириус під торговою маркою LOTOK.

ТМ LOTOK включає в себе широкий розмірний ряд        дерев′яних лотків, також можливе виготовлення лотків за індивідуальними розмірами та формами.

Масив бука, з якого зроблені наші лотки, по міцності не поступається масиву дуба. Текстура деревини бука відрізняється високими декоративними якостями і може бути від блідо-жовтого до рожевого кольору.

З часом бук не виділяє смоли, це дозволяє забезпечити високий рівень гігієни в такому екстремальному середовищі, як кухня.


Головною перевагою дерев'яних лотків для столових приборiв є те, що в той час як інші матеріали при довгому використанні втрачають свій первинний привабливий вигляд, дерево з плином часу, навпаки, набуває більш багатий, насичений колір і свій неповторний характер.

Для наших виробів ми використовуємо якісну, екологічно чисту деревину карпатського бука. Кожен лоток виготовляється індивідуально, а потім шліфується вручну дбайливими руками майстра.

Лотки для столових приборiв з масиву букової деревини привнесуть у Вашу кухню природну красу і тепло, яке не здатні дати ніякі інші матеріали. Лотки з бука - це красивий і довговічний аксесуар для Вашої кухні, який прослужить Вам не один рік, не втрачаючи своєї природної краси.

Розгорнути весь текст

Цей продавець не має доданих товарів

Цей продавець не має доданих оголошень

Цей продавець не має відкритих тендерів

Цей продавець не має відкритих брендів

Коментарі (0)

Вітаємо з успішною реєстрацією!

На Ваш e-mail надіслано лист з паролем

Перейти на форму авторизації