39

Наша компанія орієнтована на виробництво виробів з металу. Ми встигли зарекомендувати себе як надійний партнер, якісно і в терміни виконуємо свої зобов’язання. Виготовляємо будь-які деталі з металу за кресленнями, зразками Замовника. Маємо досвід виготовлення в таких сферах як будівництво, реклама, торгівля, а так само металевих меблів для виробничих приміщень.
Можливості підприємства дозволяють виготовляти як найпростіші деталі, так і важкі готові вироби (від створення креслень та інженерного дизайну до фарбування і упаковки виробів). Ми робимо обробку нержавіючої сталі, обробку чорного металу, обробку алюмінію.

Ми виробляємо – стандартну меблеву комплектацію (ніжки, гачки, уголки, оправи и т.п.), перфорацію, та різні декоративні деталі під замовлення; дека, форми для випікання, візки конторські для розкладки, візки конторські з термо колесами для печі; ресторанне обладнання (мийки, витяжки, столи, шафи, стелажі, сушки для посуду); столи для викладки свіжої риби з льодом, мийки, витяжки, столи, шафи, стелажі, сушки для посуду, все залежить від Ваших бажань

Мета нашої компанії — це розвиток Вашого і нашого бізнесу!

Ми робимо усе для того, щоб виконати замовлення якісно і в строк.

Всі замовлення обговорюються в робочий час, Ваші креслення відправляйте на електронну пошту, після цього з Вами зв’яжеться менеджер для повного уточнення, із зазначенням точних параметрів (матеріал, розміри, обсяг робіт, терміни виготовлення, доставка матеріалу/заготовки, отримання готової продукції та оплата).. Або Ви можете відправити заявку на виїзд спеціаліста, який Вас проконсультує.

Розгорнути весь текст

˄
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
˅

Цей продавець не має доданих товарів

Цей продавець не має доданих оголошень

Цей продавець не має відкритих тендерів

Цей продавець не має відкритих брендів

Коментарі (0)

Вітаємо з успішною реєстрацією!

На Ваш e-mail надіслано лист з паролем

Перейти на форму авторизації