427

ТОВ «Медіа-Пласт Україна» - лідер серед українських компаній щодо  продажу компонентів  ПІНОПОЛІУРЕТАНУ, проведення робіт з безшовної теплоізоляції, гідроізоляції антикорозійної обробки будь-яких поверхонь:

-          Утеплення та гідроізоляція фундаментів, стін, фасадів, дахів, мансардних поверхів…

-          Теплоізоляція холодильних, морозильних сушильних камер

-          Утеплення овочесховищ та фруктосховищ

-          Утеплення та гідроізоляція технологічних резервуарів

-          Антикорозійна обробка та гідроізоляція зерносховищ інших металічних конструкцій

-          Утеплення трубопроводів, теплотрас, цистерн, терміналів для зберігання нафтопродуктів

-          Утеплення та гідроізоляція плоских дахів

-          Теплоізоляція та гідроізоляція сільськогосподарських споруд: пташників, свинарників, коровників, зерносхо …насіннєсховищ та приміщень для зберігання

Розгорнути весь текст

˄
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
˅

Цей продавець не має доданих товарів

Теплоізоляція та гідроізоляці резервуарів
Утепляємо та гідроізолюємо цистерни, резервуари, теплообмінники, ємності, підземні сховища рідких продуктів - Пінополіуретаном - гарантія 25 років.Пінополіуретан забезпечить стабільність температури, безпеку виробничих процесів, захист від корозії та збереже:- промислові цистерни для зберігання і перевезення легкозаймистих нафтопродуктів;- великі резервуари для гарячої води;- ємності для зріджених газів і рідин, які необхідно зберігати в холодному стані;- бродильні ємності;- резервуари для зберігання і перевезення двоокису вуглецю.Пінополіуретан - єдиний матеріал, що відрізняється безшовним нанесенням, та, відповідно, і повною герметичністю. При цьому відсутня необхідність у використанні додаткових кріпильних елементів, оскільки теплоізоляційний шар прекрасно тримається на будь-якій поверхні. Таким же чином відбувається повна герметизація труб, кранів і вентилів, сполучених з резервуаром.Обробка ємностей, цистерн, резервуарів жорстким пінополіуретаном має ряд переважних якостей, а саме:- гідро-і термоізоляційний шар щільністю 32-56кг/м3;- захист від корозії;- можливість обробки практично будь-яких площ і будь-якої геометричної форми;- мінімальний коефіцієнт теплопровідності;- високі показники морозостійкості;- мінімальна сприйнятливість до впливу агресивних середовищ і мікроорганізмів;- стійкість до впливу високих температур;- відсутність необхідності в регулярному ремонті;- простота відновлення пошкодженого шару;- відсутність шкідливих випаровувань в процесі застосування;- термін експлуатації становить не менше 25 років.Консультації за телефонами:
099 43 22 882
068 077 55 05
Або на нашому сайті www.ppu.cv.ua
Утеплення фруктосховищ та овочесховищ пінополіурет
Зберегти зібраний урожай в цілості - ось завдання, що стоїть перед овоче-і картоплесховищами. Не можна допустити псування, відсирювання, гниття продукції, розміщеної в спорудах. Щоб овочі мали товарний вигляд, були якісними якомога довше, потрібно створити в приміщеннях оптимальний мікроклімат. А для цього доведеться контролювати температуру і вологість, приводячи їх у норму.Утеплення овочесховища чи фруктосховища оптимально вигідно провести пінополіуретаном:Теплоізоляція овочесховища- низька теплопровідність пінополіуретану,- на металевій поверхні не буде утворюватися конденсат, адже матеріал має низьку паропроникність,- крізь товщу утеплювача не проникає волога, тому він не відволожується, не гниє,- в шарі ППУ не розмножуються мікроорганізми і грибки, через які можуть зіпсуватися овочі чи фрукти.Крім того:1. Пінополіуретан має високу адгезію, напилюється практично на будь-які матеріали: дерево, скло, метал, бетон, цегла, фарбу, не залежно від конфігурації поверхні. В результаті цього відсутня необхідність в спеціальному кріпленні ізоляції.2. Екологічно безпечний, шумоізоляційний і антикорозійний захист.3. Досконала технологія забезпечує найбільш стислі терміни робіт, простота процесу отримання на місці застосування.4. Нанесене покриття не потребує оновлення і ремонту протягом усього терміну служби.5. Теплоізоляційний шар виходить цілісним, без єдиного стику.6. Покриття довговічні і не схильні до розкладання, не руйнуються під впливом сезонних температурних коливань, атмосферних опадів, агресивної промислової атмосфери.7. Теплоізоляційні матеріали біологічно нейтральні, стійкі до мікроорганізмів, цвілі, гниття, гризунів.8. Пінополіуретан не підтримує горіння і є трудногорючим матеріалом. Самостійного горіння не має.9. При відсутності механічних ушкоджень термін служби 50 років і більше.Доставка, монтаж та консультації БЕЗКОШТОВНО.Безшовний ПІНОПОЛІУРЕТАН - виробник PURINOVA (Польща) сертифікат ЄС Гарантія 25 років.
www.ppu.cv.ua099 432 28 82068 077 55 05
 
Сушильні камери - теплоізоляція та термомодернізац
Сушильні камери чи камери для випарки деревини, температура в яких сягає 130 градусів Цельсія потребують великих енергозатрат.Але при недостатнім теплозахисті несучих конструкцій великі втрати тепла суттєво здорожчують сушіння чи інші процеси з обробки деревини.Теплоізооляція чи термомодернізація Пінополіуретаном, в порівнянні з існуючими теплоізоляційними матеріалами, здатна зменшити витрати енергії в кілька разів, витрати на теплоізоляцію сушок, випарювальних чи сушильних камер окупляться за 2-3 роки, а гарантія на термомодернізацію Пінополіуретаном становить - 25 років.Пінополіуретан володіє унікальними характеристиками:1. Найнижчий коефіцієнт теплопровідності: (0,019-0,03) Вт/мК.2. Водопоглинання відсутнє, - при вологості 98% за 24 години - 0,04% (2 г/м2).3. Пінополіуретан має високу адгезію, напилюється практично на будь-які матеріали: дерево, скло, метал, бетон, цегла, фарбу, не залежно від конфігурації поверхні. В результаті цього відсутня необхідність в спеціальному кріпленні ізоляції.4. Екологічно безпечний, шумоізоляційний і антикорозійний захист.5. Досконала технологія забезпечує найбільш стислі терміни робіт, простота процесу отримання на місці застосування.6. Нанесене покриття не потребує оновлення і ремонту протягом усього терміну служби.7. Теплоізоляційний шар виходить цілісним, без єдиного стику.8. Покриття довговічні і не схильні до розкладання, не руйнуються під впливом сезонних температурних коливань, атмосферних опадів, агресивної промислової атмосфери.9. Теплоізоляційні матеріали біологічно нейтральні, стійкі до мікроорганізмів, цвілі, гниття, гризунів.10. Пінополіуретан не підтримує горіння і є трудногорючим матеріалом. Самостійного горіння не має.11. При відсутності механічних ушкоджень термін служби 50 років і більше.Консультації за телефонами:
099 43 22 882
068 077 55 05
Або на нашому сайті www.ppu.cv.ua

Цей продавець не має відкритих тендерів

Цей продавець не має відкритих брендів

Коментарі (0)

Вітаємо з успішною реєстрацією!

На Ваш e-mail надіслано лист з паролем

Перейти на форму авторизації