0

Кругле ліжко Місяць Євро

 

    Для більшості людей спальня є окремим "світом" де проводиться третина життя людини і кожна людина в цьому місці намагається створити особливий затишок, де можна буде зануритися в атмосферу спокою та умиротворення.

    Подаруйте інтер'єру свого будинку чи квартири - круглі форми, впустіть в будинок гармонію, повіривши думкам психологів, фахівцям з фен шуй та міфологічним джерелам, а також своєму бездоганному смаку.

    Почніть облаштування спальні з круглого ліжка, доповніть дзеркалом, аксесуарами. Адже кругла форма – найдобріша з усіх геометричних форм. Опинившись у спальні – вона є символом єднання, закінченості, сталості, тому викликає приємні думки та асоціації, а також заспокоює після важкого робочого дня та різних стресів. Кругла форма, будь то меблі чи аксесуар - допомагає нашій аурі вдосконалюватись і відновитися.

    На думку психологів, коло обирають незалежні, самодостатні, задоволені життям люди. Той, хто обирає коло, щиро зацікавлений перебувати у постійній гармонії та добрих міжособистісних відносинах.

Компанія КабареМеблі - є одним з перших серійних виробників круглих ліжок в Україні з найбільшим досвідом. Ми допоможемо Вам втілити ваші фантазії у життя.

Коментарі (0)

Вітаємо з успішною реєстрацією!

На Ваш e-mail надіслано лист з паролем

Перейти на форму авторизації